N. Acar Tek, "Toplu Beslenme Hizmeti Veren Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Kuruluşlarının (KOBİ) Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Geliştirilmesine Yönelik Bir Çalışma.," Gıda Teknolojisi. 2003,10:24-5. , vol.10, pp.24-25, 2003
Acar Tek, N. 2003. Toplu Beslenme Hizmeti Veren Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Kuruluşlarının (KOBİ) Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Geliştirilmesine Yönelik Bir Çalışma.. Gıda Teknolojisi. 2003,10:24-5. , vol.10 , 24-25.
Acar Tek, N., (2003). Toplu Beslenme Hizmeti Veren Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Kuruluşlarının (KOBİ) Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Geliştirilmesine Yönelik Bir Çalışma.. Gıda Teknolojisi. 2003,10:24-5. , vol.10, 24-25.
Acar Tek, NİLÜFER. "Toplu Beslenme Hizmeti Veren Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Kuruluşlarının (KOBİ) Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Geliştirilmesine Yönelik Bir Çalışma.," Gıda Teknolojisi. 2003,10:24-5. , vol.10, 24-25, 2003
Acar Tek, NİLÜFER. "Toplu Beslenme Hizmeti Veren Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Kuruluşlarının (KOBİ) Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Geliştirilmesine Yönelik Bir Çalışma.." Gıda Teknolojisi. 2003,10:24-5. , vol.10, pp.24-25, 2003
Acar Tek, N. (2003) . "Toplu Beslenme Hizmeti Veren Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Kuruluşlarının (KOBİ) Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Geliştirilmesine Yönelik Bir Çalışma.." Gıda Teknolojisi. 2003,10:24-5. , vol.10, pp.24-25.
@article{article, author={NİLÜFER TEK}, title={Toplu Beslenme Hizmeti Veren Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Kuruluşlarının (KOBİ) Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Geliştirilmesine Yönelik Bir Çalışma.}, journal={ Gıda Teknolojisi. 2003,10:24-5.}, year=2003, pages={24-25} }