E. GÜNDÜZER Et Al. , "Geleneksel yöntemlerle üretilmiş peynirlerden izole edilen laktobasillerin tanımlanmasında moleküler ve biyokimyasal yöntemlerin karşılaştırılması," 21. Ulusal Biyoloji Kongresi , Turkey, 2012
GÜNDÜZER, E. Et Al. 2012. Geleneksel yöntemlerle üretilmiş peynirlerden izole edilen laktobasillerin tanımlanmasında moleküler ve biyokimyasal yöntemlerin karşılaştırılması. 21. Ulusal Biyoloji Kongresi , (Turkey).
GÜNDÜZER, E., YİYİT DOĞAN, S., & ASLIM, B., (2012). Geleneksel yöntemlerle üretilmiş peynirlerden izole edilen laktobasillerin tanımlanmasında moleküler ve biyokimyasal yöntemlerin karşılaştırılması . 21. Ulusal Biyoloji Kongresi, Turkey
GÜNDÜZER, ESRA, SEMA YİYİT DOĞAN, And BELMA ASLIM. "Geleneksel yöntemlerle üretilmiş peynirlerden izole edilen laktobasillerin tanımlanmasında moleküler ve biyokimyasal yöntemlerin karşılaştırılması," 21. Ulusal Biyoloji Kongresi, Turkey, 2012
GÜNDÜZER, ESRA G. Et Al. "Geleneksel yöntemlerle üretilmiş peynirlerden izole edilen laktobasillerin tanımlanmasında moleküler ve biyokimyasal yöntemlerin karşılaştırılması." 21. Ulusal Biyoloji Kongresi , Turkey, 2012
GÜNDÜZER, E. YİYİT DOĞAN, S. And ASLIM, B. (2012) . "Geleneksel yöntemlerle üretilmiş peynirlerden izole edilen laktobasillerin tanımlanmasında moleküler ve biyokimyasal yöntemlerin karşılaştırılması." 21. Ulusal Biyoloji Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA GÖKÇE GÜNDÜZER Et Al. }, title={Geleneksel yöntemlerle üretilmiş peynirlerden izole edilen laktobasillerin tanımlanmasında moleküler ve biyokimyasal yöntemlerin karşılaştırılması}, congress name={21. Ulusal Biyoloji Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}