A. ALTUNDAŞ Et Al. , "Taflan (Prunus laurocerasus) Bitkisinin Meyvesi Kullanılarak Gümüş Oksit Nanopartiküllerinin Sentezlenmesi ve Karakterizasyonu,," nternational Eurasian Conference On Biological and Chemical Sciences , 2018
ALTUNDAŞ, A. Et Al. 2018. Taflan (Prunus laurocerasus) Bitkisinin Meyvesi Kullanılarak Gümüş Oksit Nanopartiküllerinin Sentezlenmesi ve Karakterizasyonu,. nternational Eurasian Conference On Biological and Chemical Sciences .
ALTUNDAŞ, A., NADAROĞLU, H., & ALAYLI GÜNGÖR, A., (2018). Taflan (Prunus laurocerasus) Bitkisinin Meyvesi Kullanılarak Gümüş Oksit Nanopartiküllerinin Sentezlenmesi ve Karakterizasyonu, . nternational Eurasian Conference On Biological and Chemical Sciences
ALTUNDAŞ, ALİYE, HAYRUNNİSA NADAROĞLU, And AZİZE ALAYLI GÜNGÖR. "Taflan (Prunus laurocerasus) Bitkisinin Meyvesi Kullanılarak Gümüş Oksit Nanopartiküllerinin Sentezlenmesi ve Karakterizasyonu,," nternational Eurasian Conference On Biological and Chemical Sciences, 2018
ALTUNDAŞ, ALİYE Et Al. "Taflan (Prunus laurocerasus) Bitkisinin Meyvesi Kullanılarak Gümüş Oksit Nanopartiküllerinin Sentezlenmesi ve Karakterizasyonu,." nternational Eurasian Conference On Biological and Chemical Sciences , 2018
ALTUNDAŞ, A. NADAROĞLU, H. And ALAYLI GÜNGÖR, A. (2018) . "Taflan (Prunus laurocerasus) Bitkisinin Meyvesi Kullanılarak Gümüş Oksit Nanopartiküllerinin Sentezlenmesi ve Karakterizasyonu,." nternational Eurasian Conference On Biological and Chemical Sciences .
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALİYE ALTUNDAŞ Et Al. }, title={Taflan (Prunus laurocerasus) Bitkisinin Meyvesi Kullanılarak Gümüş Oksit Nanopartiküllerinin Sentezlenmesi ve Karakterizasyonu,}, congress name={nternational Eurasian Conference On Biological and Chemical Sciences}, city={}, country={}, year={2018}}