B. EKİM And S. YİYİT DOĞAN, "Bal Arılarından (Apis mellifera) İzole Edilen Bakterilerin Antimikrobiyal Özelliklerinin Araştırılması," 3. Uluslararası Mesleki Ve Teknik Bilimler Kongresi , 2018
EKİM, B. And YİYİT DOĞAN, S. 2018. Bal Arılarından (Apis mellifera) İzole Edilen Bakterilerin Antimikrobiyal Özelliklerinin Araştırılması. 3. Uluslararası Mesleki Ve Teknik Bilimler Kongresi .
EKİM, B., & YİYİT DOĞAN, S., (2018). Bal Arılarından (Apis mellifera) İzole Edilen Bakterilerin Antimikrobiyal Özelliklerinin Araştırılması . 3. Uluslararası Mesleki Ve Teknik Bilimler Kongresi
EKİM, BURCU, And SEMA YİYİT DOĞAN. "Bal Arılarından (Apis mellifera) İzole Edilen Bakterilerin Antimikrobiyal Özelliklerinin Araştırılması," 3. Uluslararası Mesleki Ve Teknik Bilimler Kongresi, 2018
EKİM, BURCU And YİYİT DOĞAN, SEMA Y. . "Bal Arılarından (Apis mellifera) İzole Edilen Bakterilerin Antimikrobiyal Özelliklerinin Araştırılması." 3. Uluslararası Mesleki Ve Teknik Bilimler Kongresi , 2018
EKİM, B. And YİYİT DOĞAN, S. (2018) . "Bal Arılarından (Apis mellifera) İzole Edilen Bakterilerin Antimikrobiyal Özelliklerinin Araştırılması." 3. Uluslararası Mesleki Ve Teknik Bilimler Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={BURCU EKİM And author={SEMA YİYİT DOĞAN}, title={Bal Arılarından (Apis mellifera) İzole Edilen Bakterilerin Antimikrobiyal Özelliklerinin Araştırılması}, congress name={3. Uluslararası Mesleki Ve Teknik Bilimler Kongresi}, city={}, country={}, year={2018}}