S. Mamur Et Al. , "Gıdalarda koruyucu katkı maddesi olarak kullanılan sodyum benzoat ve potasyum sorbat karışımının genotoksik potansiyelinin mikronukleus testi ile belirlenmesi," Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.2, pp.235-245, 2018
Mamur, S. Et Al. 2018. Gıdalarda koruyucu katkı maddesi olarak kullanılan sodyum benzoat ve potasyum sorbat karışımının genotoksik potansiyelinin mikronukleus testi ile belirlenmesi. Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.2 , 235-245.
Mamur, S., Ataseven, N., Ünal, F., & Yüzbaşıoğlu, D., (2018). Gıdalarda koruyucu katkı maddesi olarak kullanılan sodyum benzoat ve potasyum sorbat karışımının genotoksik potansiyelinin mikronukleus testi ile belirlenmesi. Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.2, 235-245.
Mamur, SEVCAN Et Al. "Gıdalarda koruyucu katkı maddesi olarak kullanılan sodyum benzoat ve potasyum sorbat karışımının genotoksik potansiyelinin mikronukleus testi ile belirlenmesi," Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.2, 235-245, 2018
Mamur, SEVCAN Et Al. "Gıdalarda koruyucu katkı maddesi olarak kullanılan sodyum benzoat ve potasyum sorbat karışımının genotoksik potansiyelinin mikronukleus testi ile belirlenmesi." Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.2, pp.235-245, 2018
Mamur, S. Et Al. (2018) . "Gıdalarda koruyucu katkı maddesi olarak kullanılan sodyum benzoat ve potasyum sorbat karışımının genotoksik potansiyelinin mikronukleus testi ile belirlenmesi." Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.20, no.2, pp.235-245.
@article{article, author={SEVCAN MAMUR Et Al. }, title={Gıdalarda koruyucu katkı maddesi olarak kullanılan sodyum benzoat ve potasyum sorbat karışımının genotoksik potansiyelinin mikronukleus testi ile belirlenmesi}, journal={Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2018, pages={235-245} }