D. Ağagündüz, "Gıda Katkı Maddeleri Ve Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri," In Mikrobiyota, Probiyotikler ve Akılcı Beslenme (Genişletilmiş 2. Basım) , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2023, pp.741-749.
Ağagündüz, D. Gıda Katkı Maddeleri Ve Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri. 2023. In Mikrobiyota, Probiyotikler ve Akılcı Beslenme (Genişletilmiş 2. Basım) , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 741-749.
Ağagündüz, D., (2023). Gıda Katkı Maddeleri Ve Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri. Mikrobiyota, Probiyotikler ve Akılcı Beslenme (Genişletilmiş 2. Basım) (pp.741-749), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
Ağagündüz, DUYGU. "Gıda Katkı Maddeleri Ve Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri." In Mikrobiyota, Probiyotikler ve Akılcı Beslenme (Genişletilmiş 2. Basım) , 741-749. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2023
Ağagündüz, DUYGU. "Gıda Katkı Maddeleri Ve Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri." Mikrobiyota, Probiyotikler ve Akılcı Beslenme (Genişletilmiş 2. Basım) , Nobel Akademik Yayıncılık, 2023, pp.741-749.
Ağagündüz, D. (2023) "Gıda Katkı Maddeleri Ve Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri", Mikrobiyota, Probiyotikler ve Akılcı Beslenme (Genişletilmiş 2. Basım) . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={DUYGU AĞAGÜNDÜZ}, chaptertitle={Gıda Katkı Maddeleri Ve Bağırsak Mikrobiyotasına Etkileri}, booktitle={ Mikrobiyota, Probiyotikler ve Akılcı Beslenme (Genişletilmiş 2. Basım)}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2023} }