L. ÖZGEN, "Raw Food," In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , İzmir: Detay Yayıncılık, 2018, pp.434-449.
ÖZGEN, L. Raw Food. 2018. In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Detay Yayıncılık, İzmir, 434-449.
ÖZGEN, L., (2018). Raw Food. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi (pp.434-449), İzmir: Detay Yayıncılık.
ÖZGEN, LEYLA. "Raw Food." In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , 434-449. İzmir: Detay Yayıncılık, 2018
ÖZGEN, LEYLA. "Raw Food." Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Detay Yayıncılık, 2018, pp.434-449.
ÖZGEN, L. (2018) "Raw Food", Gastronomi ve Yiyecek Tarihi . İzmir: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={LEYLA ÖZGEN}, chaptertitle={Raw Food}, booktitle={ Gastronomi ve Yiyecek Tarihi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={İzmir},year={2018} }