G. YENTÜR And B. ER, "Gıdalarda Aflatoksin Varlığının Değerlendirilmesi The Evaluation of the Aflatoxin Presence in Foods," Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology , vol.69, no.1, pp.41-52, 2012
YENTÜR, G. And ER, B. 2012. Gıdalarda Aflatoksin Varlığının Değerlendirilmesi The Evaluation of the Aflatoxin Presence in Foods. Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology , vol.69, no.1 , 41-52.
YENTÜR, G., & ER, B., (2012). Gıdalarda Aflatoksin Varlığının Değerlendirilmesi The Evaluation of the Aflatoxin Presence in Foods. Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology , vol.69, no.1, 41-52.
YENTÜR, GÜLDEREN, And BUKET ER DEMİRHAN. "Gıdalarda Aflatoksin Varlığının Değerlendirilmesi The Evaluation of the Aflatoxin Presence in Foods," Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology , vol.69, no.1, 41-52, 2012
YENTÜR, GÜLDEREN And ER, BUKET E. . "Gıdalarda Aflatoksin Varlığının Değerlendirilmesi The Evaluation of the Aflatoxin Presence in Foods." Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology , vol.69, no.1, pp.41-52, 2012
YENTÜR, G. And ER, B. (2012) . "Gıdalarda Aflatoksin Varlığının Değerlendirilmesi The Evaluation of the Aflatoxin Presence in Foods." Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology , vol.69, no.1, pp.41-52.
@article{article, author={GÜLDEREN YENTÜR And author={BUKET ER DEMİRHAN}, title={Gıdalarda Aflatoksin Varlığının Değerlendirilmesi The Evaluation of the Aflatoxin Presence in Foods}, journal={Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology}, year=2012, pages={41-52} }