S. ÇETE Et Al. , "Enginar (Cynara scolymus) ve Kereviz’in (Apium graveolensis) su, etanol, kloroform ve heksan özütlerinin antioksidant ve antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi," XX. Ulusal Kimya Kongresi , 2006
ÇETE, S. Et Al. 2006. Enginar (Cynara scolymus) ve Kereviz’in (Apium graveolensis) su, etanol, kloroform ve heksan özütlerinin antioksidant ve antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi. XX. Ulusal Kimya Kongresi .
ÇETE, S., YAŞAR, A., Kaya, M. B., Fidan, A. U., & KAYA, A., (2006). Enginar (Cynara scolymus) ve Kereviz’in (Apium graveolensis) su, etanol, kloroform ve heksan özütlerinin antioksidant ve antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi . XX. Ulusal Kimya Kongresi
ÇETE, SERVET Et Al. "Enginar (Cynara scolymus) ve Kereviz’in (Apium graveolensis) su, etanol, kloroform ve heksan özütlerinin antioksidant ve antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi," XX. Ulusal Kimya Kongresi, 2006
ÇETE, SERVET Et Al. "Enginar (Cynara scolymus) ve Kereviz’in (Apium graveolensis) su, etanol, kloroform ve heksan özütlerinin antioksidant ve antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi." XX. Ulusal Kimya Kongresi , 2006
ÇETE, S. Et Al. (2006) . "Enginar (Cynara scolymus) ve Kereviz’in (Apium graveolensis) su, etanol, kloroform ve heksan özütlerinin antioksidant ve antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi." XX. Ulusal Kimya Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={SERVET ÇETE Et Al. }, title={Enginar (Cynara scolymus) ve Kereviz’in (Apium graveolensis) su, etanol, kloroform ve heksan özütlerinin antioksidant ve antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi}, congress name={XX. Ulusal Kimya Kongresi}, city={}, country={}, year={2006}}