B. KOCAADAM BOZKURT Et Al. , "İşyerinde Sağlığın Korunması ve Teşvikine Yönelik Uygulamalar ile Çalışanların Kurumsal Yemek Hizmetlerinden Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.3, 2020
KOCAADAM BOZKURT, B. Et Al. 2020. İşyerinde Sağlığın Korunması ve Teşvikine Yönelik Uygulamalar ile Çalışanların Kurumsal Yemek Hizmetlerinden Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.3 .
KOCAADAM BOZKURT, B., BİLİCİ, S., YASSIBAŞ, E., MORTAŞ, H., & KÖKSAL, E., (2020). İşyerinde Sağlığın Korunması ve Teşvikine Yönelik Uygulamalar ile Çalışanların Kurumsal Yemek Hizmetlerinden Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.3.
KOCAADAM BOZKURT, BETÜL Et Al. "İşyerinde Sağlığın Korunması ve Teşvikine Yönelik Uygulamalar ile Çalışanların Kurumsal Yemek Hizmetlerinden Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.3, 2020
KOCAADAM BOZKURT, BETÜL K. Et Al. "İşyerinde Sağlığın Korunması ve Teşvikine Yönelik Uygulamalar ile Çalışanların Kurumsal Yemek Hizmetlerinden Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.3, 2020
KOCAADAM BOZKURT, B. Et Al. (2020) . "İşyerinde Sağlığın Korunması ve Teşvikine Yönelik Uygulamalar ile Çalışanların Kurumsal Yemek Hizmetlerinden Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.3.
@article{article, author={BETÜL KOCAADAM BOZKURT Et Al. }, title={İşyerinde Sağlığın Korunması ve Teşvikine Yönelik Uygulamalar ile Çalışanların Kurumsal Yemek Hizmetlerinden Memnuniyet Durumlarının Değerlendirilmesi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2020}