F. KILIÇ, "Gıda Kurutma Fırınında Doğal Sirkülasyon Açık Alan Optimizasyonu," Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi Part C: Tasarım ve Teknoloji , vol.8, no.1, pp.121-130, 2020
KILIÇ, F. 2020. Gıda Kurutma Fırınında Doğal Sirkülasyon Açık Alan Optimizasyonu. Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi Part C: Tasarım ve Teknoloji , vol.8, no.1 , 121-130.
KILIÇ, F., (2020). Gıda Kurutma Fırınında Doğal Sirkülasyon Açık Alan Optimizasyonu. Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi Part C: Tasarım ve Teknoloji , vol.8, no.1, 121-130.
KILIÇ, FARUK. "Gıda Kurutma Fırınında Doğal Sirkülasyon Açık Alan Optimizasyonu," Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi Part C: Tasarım ve Teknoloji , vol.8, no.1, 121-130, 2020
KILIÇ, FARUK. "Gıda Kurutma Fırınında Doğal Sirkülasyon Açık Alan Optimizasyonu." Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi Part C: Tasarım ve Teknoloji , vol.8, no.1, pp.121-130, 2020
KILIÇ, F. (2020) . "Gıda Kurutma Fırınında Doğal Sirkülasyon Açık Alan Optimizasyonu." Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi Part C: Tasarım ve Teknoloji , vol.8, no.1, pp.121-130.
@article{article, author={FARUK KILIÇ}, title={Gıda Kurutma Fırınında Doğal Sirkülasyon Açık Alan Optimizasyonu}, journal={Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi Part C: Tasarım ve Teknoloji}, year=2020, pages={121-130} }