Y. ÇAKIR And N. ŞANLIER, "Kakao ve Çikolatada Bulunan Polifenollerin Kardiyovasküler Sağlık ile İlişkisi," Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.3, 2016
ÇAKIR, Y. And ŞANLIER, N. 2016. Kakao ve Çikolatada Bulunan Polifenollerin Kardiyovasküler Sağlık ile İlişkisi. Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.3 .
ÇAKIR, Y., & ŞANLIER, N., (2016). Kakao ve Çikolatada Bulunan Polifenollerin Kardiyovasküler Sağlık ile İlişkisi. Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.3.
ÇAKIR, YASEMİN, And NEVİN ŞANLIER. "Kakao ve Çikolatada Bulunan Polifenollerin Kardiyovasküler Sağlık ile İlişkisi," Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.3, 2016
ÇAKIR, YASEMİN Ç. And ŞANLIER, NEVİN. "Kakao ve Çikolatada Bulunan Polifenollerin Kardiyovasküler Sağlık ile İlişkisi." Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.3, 2016
ÇAKIR, Y. And ŞANLIER, N. (2016) . "Kakao ve Çikolatada Bulunan Polifenollerin Kardiyovasküler Sağlık ile İlişkisi." Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.1, no.3.
@article{article, author={YASEMİN ÇAKIR GÖKKURT And author={NEVİN ŞANLIER}, title={Kakao ve Çikolatada Bulunan Polifenollerin Kardiyovasküler Sağlık ile İlişkisi}, journal={Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2016}