E. KARABUDAK Et Al. , "Adana Yöresel Mutfağı ile Kardiyovasküler Hastalık Risk Faktörleri Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi," 11. Gıda Kongresi , vol.45, Turkey, pp.361, 2012
KARABUDAK, E. Et Al. 2012. Adana Yöresel Mutfağı ile Kardiyovasküler Hastalık Risk Faktörleri Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi. 11. Gıda Kongresi , (Turkey), 361.
KARABUDAK, E., ÇİÇEKTAKAN, S., & TÜRKÖZÜ, D., (2012). Adana Yöresel Mutfağı ile Kardiyovasküler Hastalık Risk Faktörleri Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi . 11. Gıda Kongresi (pp.361). , Turkey
KARABUDAK, EFSUN, SERAP ÇİÇEKTAKAN, And DUYGU AĞAGÜNDÜZ. "Adana Yöresel Mutfağı ile Kardiyovasküler Hastalık Risk Faktörleri Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi," 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2012
KARABUDAK, EFSUN Et Al. "Adana Yöresel Mutfağı ile Kardiyovasküler Hastalık Risk Faktörleri Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi." 11. Gıda Kongresi , Turkey, pp.361, 2012
KARABUDAK, E. ÇİÇEKTAKAN, S. And TÜRKÖZÜ, D. (2012) . "Adana Yöresel Mutfağı ile Kardiyovasküler Hastalık Risk Faktörleri Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi." 11. Gıda Kongresi , Turkey, p.361.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EFSUN KARABUDAK Et Al. }, title={Adana Yöresel Mutfağı ile Kardiyovasküler Hastalık Risk Faktörleri Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}, pages={361} }