S. NİĞDELİOĞLU DOLANBAY Et Al. , "Probiyotik Bakterilerden Elde Edilen, Kanser ve Bağışıklık Sistemi Üzerinde Etkin Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Gıda Katkı Maddesi Olarak Geliştirilmesi," IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Sürdürülebilir ve Rekabetçi Gıda Sektörü İçin İnovasyon , İzmir, Turkey, 2016
NİĞDELİOĞLU DOLANBAY, S. Et Al. 2016. Probiyotik Bakterilerden Elde Edilen, Kanser ve Bağışıklık Sistemi Üzerinde Etkin Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Gıda Katkı Maddesi Olarak Geliştirilmesi. IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Sürdürülebilir ve Rekabetçi Gıda Sektörü İçin İnovasyon , (İzmir, Turkey).
NİĞDELİOĞLU DOLANBAY, S., TÜKENMEZ, Ü., & ASLIM, B., (2016). Probiyotik Bakterilerden Elde Edilen, Kanser ve Bağışıklık Sistemi Üzerinde Etkin Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Gıda Katkı Maddesi Olarak Geliştirilmesi . IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Sürdürülebilir ve Rekabetçi Gıda Sektörü İçin İnovasyon, İzmir, Turkey
NİĞDELİOĞLU DOLANBAY, SERAP, ÜMMÜGÜLSÜM TÜKENMEZ, And BELMA ASLIM. "Probiyotik Bakterilerden Elde Edilen, Kanser ve Bağışıklık Sistemi Üzerinde Etkin Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Gıda Katkı Maddesi Olarak Geliştirilmesi," IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Sürdürülebilir ve Rekabetçi Gıda Sektörü İçin İnovasyon, İzmir, Turkey, 2016
NİĞDELİOĞLU DOLANBAY, SERAP N. Et Al. "Probiyotik Bakterilerden Elde Edilen, Kanser ve Bağışıklık Sistemi Üzerinde Etkin Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Gıda Katkı Maddesi Olarak Geliştirilmesi." IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Sürdürülebilir ve Rekabetçi Gıda Sektörü İçin İnovasyon , İzmir, Turkey, 2016
NİĞDELİOĞLU DOLANBAY, S. TÜKENMEZ, Ü. And ASLIM, B. (2016) . "Probiyotik Bakterilerden Elde Edilen, Kanser ve Bağışıklık Sistemi Üzerinde Etkin Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Gıda Katkı Maddesi Olarak Geliştirilmesi." IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Sürdürülebilir ve Rekabetçi Gıda Sektörü İçin İnovasyon , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SERAP NİĞDELİOĞLU DOLANBAY Et Al. }, title={Probiyotik Bakterilerden Elde Edilen, Kanser ve Bağışıklık Sistemi Üzerinde Etkin Ekzopolisakkaritlerin (EPS) Gıda Katkı Maddesi Olarak Geliştirilmesi}, congress name={IV. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Sürdürülebilir ve Rekabetçi Gıda Sektörü İçin İnovasyon}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2016}}