D. Ağagündüz, "Organik Çay İnfüzyonlarının Toplam Antioksidan ve Oksidan Kapasitelerinin Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, pp.5-14, 2020
Ağagündüz, D. 2020. Organik Çay İnfüzyonlarının Toplam Antioksidan ve Oksidan Kapasitelerinin Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2 , 5-14.
Ağagündüz, D., (2020). Organik Çay İnfüzyonlarının Toplam Antioksidan ve Oksidan Kapasitelerinin Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, 5-14.
Ağagündüz, DUYGU. "Organik Çay İnfüzyonlarının Toplam Antioksidan ve Oksidan Kapasitelerinin Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, 5-14, 2020
Ağagündüz, DUYGU. "Organik Çay İnfüzyonlarının Toplam Antioksidan ve Oksidan Kapasitelerinin Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, pp.5-14, 2020
Ağagündüz, D. (2020) . "Organik Çay İnfüzyonlarının Toplam Antioksidan ve Oksidan Kapasitelerinin Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.48, no.2, pp.5-14.
@article{article, author={DUYGU AĞAGÜNDÜZ}, title={Organik Çay İnfüzyonlarının Toplam Antioksidan ve Oksidan Kapasitelerinin Değerlendirilmesi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2020, pages={5-14} }