E. KOÇYİĞİT And A. G. SAĞDIÇOĞLU CELEP, "Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Baharatların Antibakteriyel Etkileri," International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018) , 2018
KOÇYİĞİT, E. And SAĞDIÇOĞLU CELEP, A. G. 2018. Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Baharatların Antibakteriyel Etkileri. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018) .
KOÇYİĞİT, E., & SAĞDIÇOĞLU CELEP, A. G., (2018). Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Baharatların Antibakteriyel Etkileri . International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018)
KOÇYİĞİT, EMİNE, And ADVİYE GÜLÇİN SAĞDIÇOĞLU CELEP. "Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Baharatların Antibakteriyel Etkileri," International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 2018
KOÇYİĞİT, EMİNE And SAĞDIÇOĞLU CELEP, ADVİYE G. . "Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Baharatların Antibakteriyel Etkileri." International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018) , 2018
KOÇYİĞİT, E. And SAĞDIÇOĞLU CELEP, A. G. (2018) . "Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Baharatların Antibakteriyel Etkileri." International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018) .
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİNE KOÇYİĞİT And author={ADVİYE GÜLÇİN SAĞDIÇOĞLU CELEP}, title={Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Baharatların Antibakteriyel Etkileri}, congress name={International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018)}, city={}, country={}, year={2018}}