E. KARABUDAK And D. TÜRKÖZÜ, "Probiyotik Kültürler Gıdalarda Ne Kadar Etkindir?," Sağlık Bilimleri Dergisi (Journal of Health Sciences) , vol.24, no.3, pp.170-174, 2015
KARABUDAK, E. And TÜRKÖZÜ, D. 2015. Probiyotik Kültürler Gıdalarda Ne Kadar Etkindir?. Sağlık Bilimleri Dergisi (Journal of Health Sciences) , vol.24, no.3 , 170-174.
KARABUDAK, E., & TÜRKÖZÜ, D., (2015). Probiyotik Kültürler Gıdalarda Ne Kadar Etkindir?. Sağlık Bilimleri Dergisi (Journal of Health Sciences) , vol.24, no.3, 170-174.
KARABUDAK, EFSUN, And DUYGU AĞAGÜNDÜZ. "Probiyotik Kültürler Gıdalarda Ne Kadar Etkindir?," Sağlık Bilimleri Dergisi (Journal of Health Sciences) , vol.24, no.3, 170-174, 2015
KARABUDAK, EFSUN And TÜRKÖZÜ, DUYGU. "Probiyotik Kültürler Gıdalarda Ne Kadar Etkindir?." Sağlık Bilimleri Dergisi (Journal of Health Sciences) , vol.24, no.3, pp.170-174, 2015
KARABUDAK, E. And TÜRKÖZÜ, D. (2015) . "Probiyotik Kültürler Gıdalarda Ne Kadar Etkindir?." Sağlık Bilimleri Dergisi (Journal of Health Sciences) , vol.24, no.3, pp.170-174.
@article{article, author={EFSUN KARABUDAK And author={DUYGU AĞAGÜNDÜZ}, title={Probiyotik Kültürler Gıdalarda Ne Kadar Etkindir?}, journal={Sağlık Bilimleri Dergisi (Journal of Health Sciences)}, year=2015, pages={170-174} }