Atıf Formatları
Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. DİZEL Et Al. , "Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği)," Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , pp.247-257, 2017

DİZEL, T. Et Al. 2017. Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği). Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , 247-257.

DİZEL, T., KUŞKUN, T., EFE, H. H. , & KASAL, A., (2017). Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği). Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , 247-257.

DİZEL, TANER Et Al. "Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği)," Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , 247-257, 2017

DİZEL, TANER Et Al. "Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği)." Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , pp.247-257, 2017

DİZEL, T. Et Al. (2017) . "Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği)." Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , pp.247-257.

@article{article, author={TANER DİZEL Et Al. }, title={Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği)}, journal={Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi}, year=2017, pages={247-257} }