T. DİZEL Et Al. , "Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği)," Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , pp.247-257, 2017
DİZEL, T. Et Al. 2017. Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği). Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , 247-257.
DİZEL, T., KUŞKUN, T., EFE, H. H., & KASAL, A., (2017). Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği). Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , 247-257.
DİZEL, TANER Et Al. "Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği)," Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , 247-257, 2017
DİZEL, TANER Et Al. "Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği)." Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , pp.247-257, 2017
DİZEL, T. Et Al. (2017) . "Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği)." Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , pp.247-257.
@article{article, author={TANER DİZEL Et Al. }, title={Ege Bölgesi’nde Bulunan Restoranların Ergonomik Tasarım Kriterleri Açısından İncelenmesi (İzmir-Denizli Örneği)}, journal={Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi}, year=2017, pages={247-257} }