İ. BAYRAK İŞCANOĞLU, "Kırgız Yemek ve Halk Kültüründe Et," 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , Ankara, Turkey, pp.224-230, 2018
BAYRAK İŞCANOĞLU, İ. 2018. Kırgız Yemek ve Halk Kültüründe Et. 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , (Ankara, Turkey), 224-230.
BAYRAK İŞCANOĞLU, İ., (2018). Kırgız Yemek ve Halk Kültüründe Et . 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (pp.224-230). Ankara, Turkey
BAYRAK İŞCANOĞLU, İLKNUR. "Kırgız Yemek ve Halk Kültüründe Et," 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Ankara, Turkey, 2018
BAYRAK İŞCANOĞLU, İLKNUR B. . "Kırgız Yemek ve Halk Kültüründe Et." 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , Ankara, Turkey, pp.224-230, 2018
BAYRAK İŞCANOĞLU, İ. (2018) . "Kırgız Yemek ve Halk Kültüründe Et." 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , Ankara, Turkey, pp.224-230.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İLKNUR BAYRAK İŞCANOĞLU}, title={Kırgız Yemek ve Halk Kültüründe Et}, congress name={3. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2018}, pages={224-230} }