H. Karaboduk, "LABORATUVARDA KULLANILAN ÇÖZELTİLER (Asitler, Bazlar, Tamponlar ve pH)," In BİYOLOJİK BİLİMLERDE ÇALIŞMA METODLARI , Ankara: Palme Yayın Dağıtım, 2021, pp.49-78.
Karaboduk, H. LABORATUVARDA KULLANILAN ÇÖZELTİLER (Asitler, Bazlar, Tamponlar ve pH). 2021. In BİYOLOJİK BİLİMLERDE ÇALIŞMA METODLARI , Palme Yayın Dağıtım, Ankara, 49-78.
Karaboduk, H., (2021). LABORATUVARDA KULLANILAN ÇÖZELTİLER (Asitler, Bazlar, Tamponlar ve pH). BİYOLOJİK BİLİMLERDE ÇALIŞMA METODLARI (pp.49-78), Ankara: Palme Yayın Dağıtım.
Karaboduk, HATİCE. "LABORATUVARDA KULLANILAN ÇÖZELTİLER (Asitler, Bazlar, Tamponlar ve pH)." In BİYOLOJİK BİLİMLERDE ÇALIŞMA METODLARI , 49-78. Ankara: Palme Yayın Dağıtım, 2021
Karaboduk, HATİCE. "LABORATUVARDA KULLANILAN ÇÖZELTİLER (Asitler, Bazlar, Tamponlar ve pH)." BİYOLOJİK BİLİMLERDE ÇALIŞMA METODLARI , Palme Yayın Dağıtım, 2021, pp.49-78.
Karaboduk, H. (2021) "LABORATUVARDA KULLANILAN ÇÖZELTİLER (Asitler, Bazlar, Tamponlar ve pH)", BİYOLOJİK BİLİMLERDE ÇALIŞMA METODLARI . Ankara: Palme Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={HATİCE KARABODUK}, chaptertitle={LABORATUVARDA KULLANILAN ÇÖZELTİLER (Asitler, Bazlar, Tamponlar ve pH)}, booktitle={ BİYOLOJİK BİLİMLERDE ÇALIŞMA METODLARI}, publisher={Palme Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2021} }