A. Uğur Et Al. , "Halk Arasında Sebze Olarak Tüketilen Yabani Havuç (Daucus carota)’un Toprak Üstü Kısımlarının Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitesi," 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey, pp.1-2, 2014
Uğur, A. Et Al. 2014. Halk Arasında Sebze Olarak Tüketilen Yabani Havuç (Daucus carota)’un Toprak Üstü Kısımlarının Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitesi. 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , (Eskişehir, Turkey), 1-2.
Uğur, A., Saraç, N., Ceylan, Ö., & Boran, R., (2014). Halk Arasında Sebze Olarak Tüketilen Yabani Havuç (Daucus carota)’un Toprak Üstü Kısımlarının Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitesi . 22. Ulusal Biyoloji Kongresi (pp.1-2). Eskişehir, Turkey
Uğur, AYSEL Et Al. "Halk Arasında Sebze Olarak Tüketilen Yabani Havuç (Daucus carota)’un Toprak Üstü Kısımlarının Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitesi," 22. Ulusal Biyoloji Kongresi, Eskişehir, Turkey, 2014
Uğur, AYSEL Et Al. "Halk Arasında Sebze Olarak Tüketilen Yabani Havuç (Daucus carota)’un Toprak Üstü Kısımlarının Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitesi." 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey, pp.1-2, 2014
Uğur, A. Et Al. (2014) . "Halk Arasında Sebze Olarak Tüketilen Yabani Havuç (Daucus carota)’un Toprak Üstü Kısımlarının Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitesi." 22. Ulusal Biyoloji Kongresi , Eskişehir, Turkey, pp.1-2.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYSEL UĞUR Et Al. }, title={Halk Arasında Sebze Olarak Tüketilen Yabani Havuç (Daucus carota)’un Toprak Üstü Kısımlarının Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitesi}, congress name={22. Ulusal Biyoloji Kongresi}, city={Eskişehir}, country={Turkey}, year={2014}, pages={1-2} }