F. KILIÇ And T. TABANLIGİL CALAM, "Kırmızı Kapya Biberlerinin (Capsicum Annuum l.) Kurutma ve Rehidrasyon Kinetiklerinin Belirlenmesi, Kurutma İşleminin Termodinamik Analizi," Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.22, no.65, pp.343-352, 2020
KILIÇ, F. And TABANLIGİL CALAM, T. 2020. Kırmızı Kapya Biberlerinin (Capsicum Annuum l.) Kurutma ve Rehidrasyon Kinetiklerinin Belirlenmesi, Kurutma İşleminin Termodinamik Analizi. Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.22, no.65 , 343-352.
KILIÇ, F., & TABANLIGİL CALAM, T., (2020). Kırmızı Kapya Biberlerinin (Capsicum Annuum l.) Kurutma ve Rehidrasyon Kinetiklerinin Belirlenmesi, Kurutma İşleminin Termodinamik Analizi. Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.22, no.65, 343-352.
KILIÇ, FARUK, And TUĞBA TABANLIGİL CALAM. "Kırmızı Kapya Biberlerinin (Capsicum Annuum l.) Kurutma ve Rehidrasyon Kinetiklerinin Belirlenmesi, Kurutma İşleminin Termodinamik Analizi," Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.22, no.65, 343-352, 2020
KILIÇ, FARUK And TABANLIGİL CALAM, TUĞBA T. . "Kırmızı Kapya Biberlerinin (Capsicum Annuum l.) Kurutma ve Rehidrasyon Kinetiklerinin Belirlenmesi, Kurutma İşleminin Termodinamik Analizi." Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.22, no.65, pp.343-352, 2020
KILIÇ, F. And TABANLIGİL CALAM, T. (2020) . "Kırmızı Kapya Biberlerinin (Capsicum Annuum l.) Kurutma ve Rehidrasyon Kinetiklerinin Belirlenmesi, Kurutma İşleminin Termodinamik Analizi." Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.22, no.65, pp.343-352.
@article{article, author={FARUK KILIÇ And author={TUĞBA TABANLIGİL CALAM}, title={Kırmızı Kapya Biberlerinin (Capsicum Annuum l.) Kurutma ve Rehidrasyon Kinetiklerinin Belirlenmesi, Kurutma İşleminin Termodinamik Analizi}, journal={Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi}, year=2020, pages={343-352} }