Ö. PÖLENT And E. KÖKSAL, "Ekşi Mayanın Gliadin Hidrolizasyonuna Etkisi ile Ekşi Maya ve Ekmeklerde Mikroflora Değişiminin Değerlendirilmesi," 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , 2018
PÖLENT, Ö. And KÖKSAL, E. 2018. Ekşi Mayanın Gliadin Hidrolizasyonuna Etkisi ile Ekşi Maya ve Ekmeklerde Mikroflora Değişiminin Değerlendirilmesi. 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi .
PÖLENT, Ö., & KÖKSAL, E., (2018). Ekşi Mayanın Gliadin Hidrolizasyonuna Etkisi ile Ekşi Maya ve Ekmeklerde Mikroflora Değişiminin Değerlendirilmesi . 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi
PÖLENT, ÖZLEM, And EDA KÖKSAL. "Ekşi Mayanın Gliadin Hidrolizasyonuna Etkisi ile Ekşi Maya ve Ekmeklerde Mikroflora Değişiminin Değerlendirilmesi," 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 2018
PÖLENT, ÖZLEM And KÖKSAL, EDA. "Ekşi Mayanın Gliadin Hidrolizasyonuna Etkisi ile Ekşi Maya ve Ekmeklerde Mikroflora Değişiminin Değerlendirilmesi." 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , 2018
PÖLENT, Ö. And KÖKSAL, E. (2018) . "Ekşi Mayanın Gliadin Hidrolizasyonuna Etkisi ile Ekşi Maya ve Ekmeklerde Mikroflora Değişiminin Değerlendirilmesi." 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZLEM PÖLENT And author={EDA KÖKSAL}, title={Ekşi Mayanın Gliadin Hidrolizasyonuna Etkisi ile Ekşi Maya ve Ekmeklerde Mikroflora Değişiminin Değerlendirilmesi}, congress name={3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi}, city={}, country={}, year={2018}}