G. YENTÜR Et Al. , "Ankara Bölgesinde Tüketime Sunulan Bazı Gıda Maddelerinde Sentetik Boya Düzeylerinin Araştırılması," Gıda , vol.35, no.1, pp.49-53, 2010
YENTÜR, G. Et Al. 2010. Ankara Bölgesinde Tüketime Sunulan Bazı Gıda Maddelerinde Sentetik Boya Düzeylerinin Araştırılması. Gıda , vol.35, no.1 , 49-53.
YENTÜR, G., ERDOĞAN, Ş., ER, B., DEMİRHAN, B., & BAYHAN ÖKTEM, A., (2010). Ankara Bölgesinde Tüketime Sunulan Bazı Gıda Maddelerinde Sentetik Boya Düzeylerinin Araştırılması. Gıda , vol.35, no.1, 49-53.
YENTÜR, GÜLDEREN Et Al. "Ankara Bölgesinde Tüketime Sunulan Bazı Gıda Maddelerinde Sentetik Boya Düzeylerinin Araştırılması," Gıda , vol.35, no.1, 49-53, 2010
YENTÜR, GÜLDEREN Et Al. "Ankara Bölgesinde Tüketime Sunulan Bazı Gıda Maddelerinde Sentetik Boya Düzeylerinin Araştırılması." Gıda , vol.35, no.1, pp.49-53, 2010
YENTÜR, G. Et Al. (2010) . "Ankara Bölgesinde Tüketime Sunulan Bazı Gıda Maddelerinde Sentetik Boya Düzeylerinin Araştırılması." Gıda , vol.35, no.1, pp.49-53.
@article{article, author={GÜLDEREN YENTÜR Et Al. }, title={Ankara Bölgesinde Tüketime Sunulan Bazı Gıda Maddelerinde Sentetik Boya Düzeylerinin Araştırılması}, journal={Gıda}, year=2010, pages={49-53} }