Arş. Gör. EMİNE KOÇYİĞİT


Sağlık Bilimleri Enstitüsü, -

-


WoS Araştırma Alanları: Biyoloji Ve Biyokimya, Endokrinoloji Ve Metabolizma


Avesis Araştırma Alanları: Sağlık Bilimleri, Beslenme ve Dietetik

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

22

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

87

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

98

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

55

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (Sobiad)

21

H-İndeks (Sobiad)

2

Proje

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Doktora

Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme Ve Diyetetik (Dr), Türkiye

2015 - 2017

2015 - 2017

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme Ve Diyetetik (Yl) (Tezli), Türkiye

2010 - 2014

2010 - 2014

Lisans

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyon Sağlık Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2017

2017

Yüksek Lisans

Tip 2 diyabetlilerin serum magnezyum ve kalsiyum düzeylerinin beslenme durumu ile ilişkisi Sürdürülebilir Kalkınma

Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme Ve Diyetetik (Yl) (Tezli)

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri

Beslenme ve Dietetik

Akademik Ünvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik

2014 - 2015

2014 - 2015

Araştırma Görevlisi

Ordu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi

Makaleler

Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
ESCI (2)
Scopus (3)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (2)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2019

2019

1. Tip 2 Diyabetli Bireylerde Diyet Asit Yükü ile Beslenme Durumu Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi

KOÇYİĞİT E., KÖKSAL E., AKTÜRK M. Y.

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Endokrin Hastalıklar, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

2. Diyabette oksidatif stresin moleküler mekanizması

KOÇYİĞİT E., GEZMEN KARADAĞ M.

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, 10 Aralık - 12 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

4. Correlation between serum magnesium and calcium levels and nutritional status for type 2 diabetics

Koçyiğit E., Köksal E., Aktürk M. Y.

1st International Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, ss.128, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

5. The Consumption of Food with High Content of Gluten and Its Relation to Health: A Pilot Study

KOÇYİĞİT E., SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G.

1st International Food and Medicine Congress-IFMC 2018, 24 - 27 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

6. Postbiyotikler ve Sağlık Üzerine Etkileri

KOÇYİĞİT E., SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G.

International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

7. Türkiye’de Yaygın Olarak Tüketilen Baharatların Antibakteriyel Etkileri

KOÇYİĞİT E., SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G.

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), 26 - 27 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

8. Diyabet ve Magnezyum

KOÇYİĞİT E., KÖKSAL E.

Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

9. Plant Interactions with Drugs Used in Cardiovascular Disease

KOÇYİĞİT E., KÖKSAL E.

1. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants Natural and Healthy Life, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

10. Sulforaphane and Health Relation

KOÇYİĞİT E., KÖKSAL E.

1. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants Natural and Healthy Life, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 87

h-indeksi (WOS): 3