Gazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Konserve balık çeşitlerinde bazı fizikse...
Konserve balık çeşitlerinde bazı fiziksel-kimyasal özellikler ve histamin varlığının araştırılması
ER DEMİRHAN B.
(Yürütücü),
Tunç S.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2022 - 2023
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Ocak 2022
Bitiş Tarihi:
Kasım 2023