Gazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri Paylaşımı
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Gıdalarda eser aluminyum tayini için kat...
Gıdalarda eser aluminyum tayini için katı faz özütleme yöntemi geliştirilmesi ve ticari katı faz kartuşu üretilmesi
Çiftçi H.(Yürütücü)
,
Yalçınkaya Ö.
,
Türker A. R.
,
Şekerci M.
TÜBİTAK Projesi, 2010 - 2013
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Ocak 2010
Bitiş Tarihi:
Ocak 2013