Supported Projects
-
2020 - 2022 Gıdalarda Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu ve Asesülfam Potasyumun In Vitro Sitotoksik ve Genotoksik Etkileri
Project Supported by Higher Education Institutions
MAMUR S. (Executive) , YÜZBAŞIOĞLU D. , ÜNAL F. , BÜLBÜL S. N.
-
2018 - 2020 PYRETHRUM EKSTRAT BİYOİNSEKTİSİTİNİN IN VITRO SİTOTOKSİK, GENOTOKSİK VE APOPTOZİS REGÜLASYONU ÜZERİNE ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
-
2017 - 2019 In Vitro İnsan Lenfositlerinde Pullulan’ın Genotoksik ve Antigenotoksik Etkilerinin Değerlendirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
Yüzbaşıoğlu D. (Executive) , Ünal F. , Çelebi Keskin A., Yılmaz E. A. , Mamur S. , Erikel E.
-
2014 - 2017 Gıdalarda Olusan Enniatin A ve Fusarik Asit Mikotoksinlerinin Genotoksik ve Sitotoksik Etkileri
-
2012 - 2013 Diyabetik ve diyabetik olmayan kronik böbrek yetmezlikli hemodiyaliz hastalarında genetik hasarın genotoksisite testleriyle belirlenmesi
-
2010 - 2011 Squalene Maddesinin In vivo ve In vitro Genotoksik Etkileri
Project Supported by Other Official Institutions
Koç F.(Executive), Yüzbaşıoğlu D. , Ünal F. , Aksoy H., Mamur S. , Demirtaş Korkmaz F., et al.
-
2007 - 2009 Gıda katkı maddesi olarak kullanılan sodyum sorbat ve potasyum sorbat ın insan periferal lenfositlerinde genotoksik etkileri