Afetlerde Toplu Beslenme Hizmetleri Yönetimi


Navruz Varlı S.

  • Dersin Düzeyi: Lisans
  • Tasarlanan Ders Kodu: BDB
  • Öğretim Türü: Örgün Öğretim (Normal Öğretim)
  • Dersin Kapsamı: Teorik
  • Akademik Yıl: 2023 - 2024
  • Ders İçeriği:

    1.      Hafta     Afetlerin kapsamı, hazırlık ve müdahale süreçleri

    2.      Hafta      Afetlerde beslenme: Risk gruplarına yönelik beslenme müdahaleleri

    3.      Hafta     Afetlerde toplu beslenme hizmetlerinin yeri ve önemi

    4.      Hafta     Gıda tedariği yönetimi

    5.      Hafta     Depo yönetimi

    6.      Hafta     Görev alacak personel ihtiyacı ve yeterlilikleri

    7.      Hafta     Ekipman ve araç-gereç yönetimi-1

    8.      Hafta     Ekipman ve araç-gereç yönetimi-2

    9.      Hafta     Mobil mutfaklar

    10.   Hafta     Sahra mutfaklar

    11.   Hafta     Konteyner mutfaklar

    12.   Hafta     Kısa dönem menülerin planlanması

    13.   Hafta     Uzun dönem menülerin planlanması

    Hafta     Gıda güvenliği uygulamaları