Gazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Isıl işlemlerin sütün besin değeri üzeri...
Isıl işlemlerin sütün besin değeri üzerindeki etkileri
Kumral S. N.
,
Navruz Varlı S.
Food and Health, cilt.11, sa.2, ss.197-207, 2025 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Cilt numarası:
11
Sayı:
2
Basım Tarihi:
2025
Doi Numarası:
10.3153/fh25016
Dergi Adı:
Food and Health
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.197-207
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
Gazi Üniversitesi Adresli:
Evet