Gazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Farklı Yöntemlerle Kurutulmuş Meyve Tozl...
Farklı Yöntemlerle Kurutulmuş Meyve Tozlarının Antioksidan ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
ERSOY B.
,
AKBULUT G.
,
CEYHAN T.
AYDIN GASTRONOMY, 2024 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2024
Dergi Adı:
AYDIN GASTRONOMY
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Gazi Üniversitesi Adresli:
Hayır