Esansiyel yağ asidi kaynağı olarak rasyonlara farklı düzeylerde eklenen ayçiçek yağının kazlarda metabolizma ve karaciğer fonksiyonları üzerine etkisi 2-Esansiyel yağ asidi kaynağı olarak farklı düzeylerde ayçiçek yağı içeren rasyonlarla beslenen kazlarda spesifik karaciğer enzim aktivitelerinin araştırılması
Maraşlı Ş., Özcan A.
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, cilt.6, sa.1-2, ss.43-46, 2000 (TRDizin)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
6
Sayı:
1-2
-
Basım Tarihi:
2000
-
Dergi Adı:
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.43-46
-
Gazi Üniversitesi Adresli:
Hayır