Çankaya S., Günal R., Somuncu E. İ., Navruz Varlı S.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, cilt.2025, ss.1-20, 2025 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Derleme
-
Cilt numarası:
2025
-
Basım Tarihi:
2025
-
Doi Numarası:
10.1007/s00217-025-04782-2
-
Dergi Adı:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, ABI/INFORM, Agricultural & Environmental Science Database, Aquatic Science & Fisheries Abstracts (ASFA), BIOSIS, Biotechnology Research Abstracts, CAB Abstracts, Chemical Abstracts Core, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, Hospitality & Tourism Complete, Hospitality & Tourism Index, Veterinary Science Database
-
Sayfa Sayıları:
ss.1-20
-
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
-
Gazi Üniversitesi Adresli:
Evet