BÖLÜM 6. HUZUREVLERİNDE MENÜ PLANLAMA


Tek N., Ongan D., Erenoğlu Son N., Köksal S., Uz M., Navruz Varlı S., ...Daha Fazla

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ(TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİNULUSAL MENÜ PLANLAMA VEUYGULAMA REHBERİ, beyhan yasemin,bilici saniye,kızıl mevlüde, Editör, Anıl reklam, matbaa,Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, Ankara, ss.206-233, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Anıl reklam, matbaa,Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.206-233
  • Editörler: beyhan yasemin,bilici saniye,kızıl mevlüde, Editör
  • Gazi Üniversitesi Adresli: Evet