Desteklenen Projeler
-
2019 - 2022 Farklı maya bileşikleri kullanılarak üretilecek yerli yem katkı maddesinin sağlıklı ve Salmonella ile enfekte edilmiş etlik piliçlerde kullanımının kanatlı mikrobiyotası üzerine ve Salmonella enfeksiyonuna karşı etkileri, Gazi Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi, 02/10/2019 - 30/05/2022
-
2019 - 2022 Koruma ve tedavi amaçlı olarak Newcastle ve Gumboro viruslarına karşı yerli ve milli pasif tavuk aşısı üretimi– 64/2018-5
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ekim B. (Yürütücü), Gündüzer E., Yiyit Doğan S.
-
2019 - 2021 Doğal Sularımızın Mikrobiyata Yükünün ve Çeşitliliğinin Belirlenmesinde Moleküler Yöntem Geliştirilmesi
-
2016 - 2018 Yeni Izole Edilen Probiyotik Özellikli Bakteri Suşu Paenibacillus Xylanexedens Ysm1?In Escherichia Coli Ile Enfekte Edilen Broilerlerde Büyüme Performansına, Immünolojik Yanıt Ve Sekum Mikroflorası Üzerine Etkisi
-
2015 - 2017 Yerli Kaynaklar Kullanılarak Yeni Bir Buzağı Maması Formülasyonu Geliştirmek
-
2013 - 2015 Yumurta içine ve çıkım sonrası yemlere sinbiyotik uygulamasının broylerlerde performans parametreleri tibia külü ve bağırsak histomorfolojisi ile mikroflorası üzerine etkisi
-
2013 - 2015 Kedilerde Ovaryumun Needle Immersed Vitrification Tekniği İle Dondurulması
TÜBİTAK Projesi
Demirel M. A., Baştan A.(Yürütücü), Acar D. B., Kanca H., Ekim B., Topal Çelikkan F., et al.