Atıf İçin Kopyala
Piras A., Maxia A., Koca U., Falconieri D., Porcedda S., Marzouki H., ...Daha Fazla
RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE, cilt.94, sa.4, ss.251-256, 2017 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
94
Sayı:
4
-
Basım Tarihi:
2017
-
Dergi Adı:
RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZE GRASSE
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.251-256
-
Gazi Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Pistacia terebinthus L. is used as an edible food plant and in folk medicine due to its medicinal properties. Its fruits contain an oil with important therapeutic and interesting nutritional properties due to the high content in oleic and linoleic acids.