Atıf İçin Kopyala
Rathod N. B., Ağagündüz D., Ozogul Y., Saadat P., Režek Jambrak A., Regenstein J. M., ...Daha Fazla
TRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.148, ss.104517, 2024 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Derleme
-
Cilt numarası:
148
-
Basım Tarihi:
2024
-
Doi Numarası:
10.1016/j.tifs.2024.104517
-
Dergi Adı:
TRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, PASCAL, Analytical Abstracts, Aquatic Science & Fisheries Abstracts (ASFA), Biotechnology Research Abstracts, CAB Abstracts, Chemical Abstracts Core, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, DIALNET
-
Sayfa Sayıları:
ss.104517
-
Gazi Üniversitesi Adresli:
Evet