İşçilerde Menü Planlama


KARABUDAK E., SABAN GÜLER M., KARABULUT Ö. F., BAYRAK ERSİN M., AYDOĞAN İ., AKÖZ E., ...Daha Fazla

Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi, Beyhan Y, Bilici S, Kızıl M, Editör, T.C.Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, ss.131-179, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: T.C.Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184
  • Sayfa Sayıları: ss.131-179
  • Editörler: Beyhan Y, Bilici S, Kızıl M, Editör
  • Gazi Üniversitesi Adresli: Hayır