Atıf İçin Kopyala
BİLİCİ S., MORTAŞ H., KÖSE S., NAVRUZ VARLI S., AYHAN B.
BRITISH FOOD JOURNAL, cilt.119, sa.2, ss.401-410, 2017 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
119
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2017
-
Doi Numarası:
10.1108/bfj-06-2016-0290
-
Dergi Adı:
BRITISH FOOD JOURNAL
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.401-410
-
Anahtar Kelimeler:
Turkey, Restaurant, Environmental food hygiene, Menu cleanliness, Menu microbiological load, Hygiene, ATP BIOLUMINESCENCE ASSAY, ADENOSINE-TRIPHOSPHATE, SURFACE CLEANLINESS, CLEANING REGIMES, HEALTH-CARE, FOOD SAFETY, HYGIENE, SURVIVAL, DISINFECTION, SALMONELLA
-
Gazi Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Purpose - The purpose of this paper is to evaluate the hygiene of laminated menus.