Gazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri Paylaşımı
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Geleneksel Türk Mutfağından Seçmeler Be...
Geleneksel Türk Mutfağından Seçmeler Besin Öğeleri Açısından Değerlendirilmesi
Atıf İçin Kopyala
GEZMEN KARADAĞ M.
,
AYYILDIZ F.
,
ERTAŞ Y.
,
ŞANLIER N.
Detay Yayıncılık, 2014
Yayın Türü:
Kitap / Ders Kitabı
Basım Tarihi:
2014
Yayınevi:
Detay Yayıncılık
Gazi Üniversitesi Adresli:
Evet