Arş. Gör. YELİZ SERİN
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Gazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Wheat consumption and prevalence of celiac disease: Correlation from a multilevel analysis
Bradauskiene V.
,
Vaiciulyte-Funk L.
,
Martinaitiene D.
,
Andruskiene J.
,
Verma A. K.
,
Lima J. P. M.
, et al.
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
, cilt.63, sa.1, ss.18-32, 2023 (SCI-Expanded)
Recent developments in in-vitro assessment of advanced glycation end products
SERİN Y.
,
AKBULUT G.
,
Uğur H.
,
Yaman M.
Current Opinion in Food Science
, cilt.40, ss.136-143, 2021 (SCI-Expanded)
Effect of Circadian Rhythm on Metabolic Processes and the Regulation of Energy Balance
Serin Y.
,
Acar Tek N.
ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
, cilt.74, sa.4, ss.322-330, 2019 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Emotional eating, the factors that affect food intake, and basic approaches to nursing care of patients with eating disorders
SERİN Y.
,
Sanlier N.
JOURNAL OF PSYCHIATRIC NURSING
, cilt.9, sa.2, ss.135-146, 2018 (ESCI)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
NUTRITIONAL STATUS AND HEALTH-RELATED QUALITY OF LIFE IN ADULT PATIENTS WITH CELIAC DISEASE
SERİN Y.
,
AKBULUT G.
CBU International Conference on Innovations in Science and Education, Prague, Çek Cumhuriyeti, 21 - 23 Mart 2018, cilt.6, ss.952-959
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
5
Atıf (WoS)
82
H-İndeks (WoS)
3
Atıf (Scopus)
142
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
45
H-İndeks (Scholar)
1
Açık Erişim
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları