Makaleler
6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
ESCI (2)
Scopus (3)
Diğer Yayınlar (2)
3. Determination of Caffeine Amount of Organic and Conventional Coffees
Records of Agricultural and Food Chemistry
, cilt.3, sa.1, ss.14-20, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
14
6. Toplumda Bireylerin Diyetisyene Bakış Açısının Değerlendirilmesi.
Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
7. Yetişkin Bireylerin İçecek Tüketim Durumlarını Etkileyen Faktörlerin Değerlendirilmesi
Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
9. Sıvı Tüketimi Ile Kronik Konstipasyon Arasindaki İlişkinin Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2014, ss.188, (Özet Bildiri)
10. Yetişkin Bireylerin İçecek Tüketim Durumları ile Hidrasyon Düzeyleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2014, ss.231, (Özet Bildiri)
11. Investigation of the Relationship Between Fat Percentage from Bioelectrical Impedance Analysis and Fat Percentage Calculated by Various Equations
The Power of Programming 2014, International Conference on Developmental Origins of Adiposity and Long-Term Health, Munich, Almanya, 13 - 15 Mart 2014
12. Yaşlılarda Ağız Diş Sağlığı ve Beslenme Durumu
8. Kepan Kongresi, 27 - 31 Mart 2013
13. Yalnız Yaşayan ve Ailesiyle Yaşayan Yaşlı Bireylerin Beslenme Durumlarının Değerlendirilmesi
8. Kepan Kongresi, Antalya, Türkiye, 27 - 31 Mart 2013, (Özet Bildiri)
14. Assessment of body fat percentage by using bioelectrical impedance analysis and its association with some anthropometric measurements
The Power of Programming 2014, International Conference on Developmental Origins of Adiposity and Long-Term Health, 13 - 14 Mart 2014
Kitaplar
5
1. ULTRA İŞLENMİŞ BESİNLER, BESLENME, GÜVENLİK VE HALK SAĞLIĞI PERSPEKTİFİ
MODERN BESLENME RÜZGARI: ULTRA İŞLENMİŞ BESİNLERİN SAĞLIKLA İLİŞKİSİ, Prof.Dr. Makbule GEZMEN KARADAĞ,Dr.Öğretim Üyesi Mehmet Arif İÇER, Editör, Bidge Yayınları, Ankara, ss.6-27, 2025
5. Erkeklerde En Sık Görülen Kardiyovasküler Hastalıklar ve Beslenme Tedavisi
Erkek: Beslenme Tedavisi, AKBULUT G, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.3-31, 2019
