Arş. Gör. MUSTAFA FEVZİ KARAGÖZ
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Gazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (3)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
1.
Decoding coffee cardiometabolic potential: Chemical composition, nutritional, and health relationships
Karagoz M. F.
,
Kocyigit E.
,
Kocak T.
,
Sirin A. O.
,
Icer M. A.
,
AĞAGÜNDÜZ D.
, et al.
COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
, cilt.23, sa.5, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Evaluating Nutrient Composition of Adult Patients’ Normal Diet Menus: Experience of Public Hospitals in Türkiye
Dener B.
,
KARAGÖZ M. F.
,
Başar H. B. A.
,
Çağıran İ. H.
,
BİLİCİ S.
,
KÖKSAL E.
Journal of Nutrition and Food Security
, cilt.9, sa.3, ss.508-518, 2024 (Scopus)
3.
The effect of caloric restriction on genetical pathways
KARAGÖZ M. F.
,
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G.
Food Science and Human Wellness
, cilt.12, sa.5, ss.1450-1457, 2023 (Scopus)
4.
DEVELOPING A FOOD AND DRUG INTERACTION KNOWLEDGE SCALE FOR HEALTH CARE PROFESSIONALS: A VALIDITY AND RELIABILITY STUDY
Karagöz M. F.
,
Gezmen Karadağ M.
,
Yıldıran H.
,
Akçil Ok M.
Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.48-59, 2022 (TRDizin)
5.
Diyet Yağlarının Alzheimer Hastalığı Patolojisi Üzerine Potansiyel Koruyucu Etkileri
Karagöz M. F.
,
Acar Tek N.
Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.141-149, 2018 (TRDizin)
6.
Egzersizde Makro Besin Ögelerinin Planlanması
Karagöz M. F.
,
Şanlıer N.
Gazi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi
, cilt.23, sa.1, ss.43-57, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
1.
Yetişkin bireylerde yeme davranışı ile beslenme durumu ve fiziksel aktivite arasındaki ilişkinin incelenmesi
Poyraz S.
,
Küçük S.
,
Karagöz M. F.
,
Sağdıçoğlu Celep A. G.
2. Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2022, sa.86, ss.104, (Özet Bildiri)
2.
Kardiyovasküler hastalıklarda risk faktörleri bilgi düzeyi ile cinsiyet, beden kütle indeksi ve yaşam kalitesi arasındaki ilişkinin incelenmesi
Küçük S.
,
Poyraz S.
,
Karagöz M. F.
,
Sağdıçoğlu Celep A. G.
2. Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2022, sa.77, ss.95, (Özet Bildiri)
3.
The antidiabetic effect of thymoquinone: phytochemical from blessed Nigella sativa seeds
Karagöz M. F.
,
Sağdıçoğlu Celep A. G.
4th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food, Xian, Çin, 30 Kasım - 05 Aralık 2020, ss.415-416, (Özet Bildiri)
4.
Thymoquinone: Could be a novel energy restriction mimetic?
Karagöz M. F.
,
Sağdıçoğlu Celep A. G.
4th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food, Xian, Çin, 30 Kasım - 05 Aralık 2020, ss.411, (Özet Bildiri)
5.
Diyetsel Biyoaktif Bileşiklerin Histon Asetilasyonu Üzerine Etkisi
Karagöz M. F.
,
Gezmen Karadağ M.
Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, ss.968, (Özet Bildiri)
6.
BÜTİRİK ASİDİN EPİGENETİK MEKANİZMA YOLUYLA SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
Karagöz M. F.
,
Gezmen Karadağ M.
Adnan Menderes Üniversitesi 1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, ss.967, (Özet Bildiri)
7.
A FRUIT PACKED OF HEALTH: TAMARIND (TAMARINDUS INDICA)
Karagöz M. F.
,
Gezmen Karadağ M.
1st INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS -Natural and Healthy life, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1154, (Özet Bildiri)
8.
SPECTACULAR FOOD-DRUG INTERACTION: ST. JOHN'S WORT (HYPERICUM PERFORATUM)
Karagöz M. F.
,
Gezmen Karadağ M.
1st INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS -Natural and Healthy life, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1149, (Özet Bildiri)
Kitaplar
1
1.
Chapter 11- Food Supplements and Beneficial Effects in Obesity
Çelik E.
,
PÖLENT Ö.
,
PAK E. N.
,
DUYAR ÖZER Ş.
,
KARAGÖZ M. F.
,
SAĞDIÇOĞLU CELEP A. G.
, et al.
Bioactive Food Ingredients in Inflammation and Obesity Management (Functional Food Science - Textbook Series), Danik Martirosyan, Francesco Marotta, Editör, Food Scinces, ss.199-215, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
20
Yayın (WoS)
3
Yayın (Scopus)
4
Atıf (WoS)
5
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
5
H-İndeks (Scopus)
1
Atıf (Scholar)
6
H-İndeks (Scholar)
2
Atıf (TrDizin)
1
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Diğer Toplam)
3
Proje
3
Açık Erişim
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları