Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
DEVELOPING A FOOD AND DRUG INTERACTION KNOWLEDGE SCALE FOR HEALTH CARE PROFESSIONALS: A VALIDITY AND RELIABILITY STUDY
Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.48-59, 2022 (Hakemli Dergi)
Diyet Yağlarının Alzheimer Hastalığı Patolojisi Üzerine Potansiyel Koruyucu Etkileri
Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.141-149, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
The antidiabetic effect of thymoquinone: phytochemical from blessed Nigella sativa seeds
4th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food, Xian, Çin, 30 Kasım - 05 Aralık 2020, ss.415-416
Thymoquinone: Could be a novel energy restriction mimetic?
4th International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food, Xian, Çin, 30 Kasım - 05 Aralık 2020, ss.411
Diyetsel Biyoaktif Bileşiklerin Histon Asetilasyonu Üzerine Etkisi
Adnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, ss.968
BÜTİRİK ASİDİN EPİGENETİK MEKANİZMA YOLUYLA SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
Adnan Menderes Üniversitesi 1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, ss.967
A FRUIT PACKED OF HEALTH: TAMARIND (TAMARINDUS INDICA)
1st INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS -Natural and Healthy life, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1154
SPECTACULAR FOOD-DRUG INTERACTION: ST. JOHN'S WORT (HYPERICUM PERFORATUM)
1st INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS -Natural and Healthy life, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1149
Kitap & Kitap Bölümleri
Chapter 11- Food Supplements and Beneficial Effects in Obesity
Bioactive Food Ingredients in Inflammation and Obesity Management (Functional Food Science - Textbook Series), Danik Martirosyan, Francesco Marotta, Editör, Food Scinces, ss.199-215, 2022