Yayınlar & Eserler

Makaleler 2
Tümü (2)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 5

1. Tüketime Hazır Pişmiş Gıdalar: Türkiye'den Örnekler

IV. Uluslararası Topkapı Bilimsel Araştırmalarda Güncel Gelişmeler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Eylül 2024, ss.63-64, (Özet Bildiri)

2. Probiyotik Gıdalar: Türkiye'den Piyasa Araştırması Örneği

IV. Uluslararası Topkapı Bilimsel Araştırmalarda Güncel Gelişmeler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Eylül 2024, ss.61-62, (Özet Bildiri)

3. EKLENMİŞ ŞEKER İÇERİKLİ İÇECEKLER: TÜRKİYE’DEN PİYASA ARAŞTIRMASI ÖRNEĞİ

4. Uluslararası Selçuk Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Konya, Türkiye, 24 - 25 Ağustos 2024, ss.482-483, (Özet Bildiri)

4. FOOD LITERACY AND SUSTAINABLE AND HEALTHY NUTRITION BEHAVIOURS ON FOOD SERVICES WORKERS

ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH-X, 25 - 27 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

5. Toplu Beslenme Hizmetleri Çalışanlarında Gıda Okuryazarlığı ile Sürdürülebilir ve Sağlıklı Beslenme Davranışları

10. Uluslararası Ankara Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Ankara, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2024, ss.81-85, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Organic Certification, Labeling, and Regulations in the US and Canada

Organic Food Production Innovation and Sustainable Practice, José Manuel Lorenzo,Birsen Yılmaz, Editör, Crc Press-Taylor & Francis Group, Florida, ss.11-16, 2024
Metrikler

Yayın

8

Atıf (Scholar)

3

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

2