Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Tüketime Hazır Pişmiş Gıdalar: Türkiye'den Örnekler

IV. Uluslararası Topkapı Bilimsel Araştırmalarda Güncel Gelişmeler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Eylül 2024, ss.63-64

Probiyotik Gıdalar: Türkiye'den Piyasa Araştırması Örneği

IV. Uluslararası Topkapı Bilimsel Araştırmalarda Güncel Gelişmeler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 Eylül 2024, ss.61-62

EKLENMİŞ ŞEKER İÇERİKLİ İÇECEKLER: TÜRKİYE’DEN PİYASA ARAŞTIRMASI ÖRNEĞİ

4. Uluslararası Selçuk Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Konya, Türkiye, 24 - 25 Ağustos 2024, ss.482-483

Toplu Beslenme Hizmetleri Çalışanlarında Gıda Okuryazarlığı ile Sürdürülebilir ve Sağlıklı Beslenme Davranışları

10. Uluslararası Ankara Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Ankara, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2024, ss.81-85
Kitaplar

Organic Certification, Labeling, and Regulations in the US and Canada

Organic Food Production Innovation and Sustainable Practice, José Manuel Lorenzo,Birsen Yılmaz, Editör, Crc Press-Taylor & Francis Group, Florida, ss.11-16, 2024
Metrikler

Yayın

7

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1