Arş.Gör. ŞERİFE AYTEN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Gazi Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Lactic acid bacteria as pro-technological, bioprotective and health-promoting cultures in the dairy food industry
Ağagündüz D.
,
Şahin T. Ö.
,
Ayten Ş.
,
Yılmaz B.
,
Güneşliol B. E.
,
Russo P.
, et al.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.47, 2022 (SCI-Expanded)
Dairy Lactic Acid Bacteria and Their Potential Function in Dietetics: The Food-Gut-Health Axis.
Ağagündüz D.
,
Yılmaz B.
,
Şahin T. Ö.
,
Güneşliol B. E.
,
Ayten Ş.
,
Russo P.
, et al.
Foods (Basel, Switzerland)
, cilt.10, sa.12, 2021 (SCI-Expanded)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
2
Atıf (WoS)
35
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
38
H-İndeks (Scopus)
2
Proje
1
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları