Projeler

Arı Sütünün Mikroenkapsülasyonu Karakterizasyonu ve Kolorektal Kanser Hücreleri Üzerindeki Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - Devam Ediyor Sürdürülebilir Kalkınma

Mikroalg temelli sürdürülebilir CO2 azaltma stratejilerinin geliştirilmesi ve mikroalgal biyokütlenin biyodizel, biyodegredant ve biyosorbent temelli yeşil enerji kaynağı olarak kullanım potansiyelinin araştırılması

Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocuklarda Oksidatif Stres, Beslenme Durumu ve Oral Mikrobiyotanın Değerlendirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2024

İnfertil Erkeklerde Gıda Katkı Maddeleri Tüketim Durumu ve Mikrobiyota Üzerine Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2024

Deneysel Otizm Modeli Oluşturulan Sıçanlarda Apiterapi (Propolis, Arı Sütü ve Arı Ekmeği) ve Omega3 Takviyesinin Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2022 - 2024

Laktasyon Döneminde Beslenme, Anne Sütü Mikrobiyotası, Bisfenol A ve Nonilfenol Düzeylerinin Bebeklerin Bağırsak Mikrobiyotası ile İlişkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2023

Donmuş ve Taze Bazı Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik İçeriğinin Saptanması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2023 - 2023

Gallik Asit Yüklü Sodyum Aljinat Mikrokürelerinin Kolon Kanseri Üzerindeki Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

GALLİK ASİT YÜKLÜ SODYUM ALJİNAT MİKROKÜRELERİNİN KOLON KANSERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

SALİCORNİA FREİTAGİİ YAPRAK YURDAKULOL VE S PERENNANS WİLLD TÜRLERİNİN BESİN DEĞERLERİNİN VE ALTERNATİF SEBZE OLARAK KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI

Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje, 2013 - 2016

"Günlük olarak tüketilen çay türlerinin idrar yolu enfeksiyonlarına sebep olan bakterilere etkisi"

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2010 - 2012