Eğitim Bilgileri
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorDoktora
Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, -, Türkiye
2016 - 2018
2016 - 2018Yüksek Lisans
Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme Ve Diyetetik (Yl) (Tezli), Türkiye
2010 - 2014
2010 - 2014Lisans
Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Araştırma Alanları
Beslenme ve Dietetik
Sağlık Bilimleri
Akademik Ünvanlar / Görevler
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
2015 - 2016
2015 - 2016Araştırma Görevlisi
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
Makaleler
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
Diğer Yayınlar (1)
2022
20221. Novel Candidate Microorganisms for Fermentation Technology: From Potential Benefits to Safety Issues
Ağagündüz D., Yılmaz B., Koçak T., Altıntaş Başar H. B., Rocha J. M., Özoğul F.
FOODS , cilt.11, sa.19, ss.3074-3095, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2017
20172. Obezitenin Genetiği
Gençer F., Çelik E., Altıntaş Başar H. B.
e-Sağlık , sa.3, ss.56-65, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2022
20221. SÜPERMARKETLERDE SAĞLIKLI BESLENME ALIŞKANLIĞI TEŞVİK UYGULAMALARI
Altıntaş Başar H. B., Bilici S.
7. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Mayıs 2022, sa.52866, ss.407-415, (Tam Metin Bildiri)
2022
20222. TOPLUM BESLENME ALIŞKANLIKLARININ GELİŞTİRİLMESİNDE SAĞLIKLI BESİN OTOMATLARININ YERİ
Altıntaş Başar H. B., Bilici S.
7. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Mayıs 2022, sa.52866, ss.399-406, (Tam Metin Bildiri)
2022
20223. EVALUATION OF THE EFFECT OF THE NUTRITION-FRIENDLY SCHOOLS PROGRAM ON THE CONSUMPTION OF FRUIT AND VEGETABLES OF STUDENTS
Altıntaş Başar H. B., Tek N.
3.Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi “Farkındalık-Her Yönüyle İnsan ve Beslenme”, Edirne, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2022, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)
2020
20204. GIDA ATIKLARININ AZALTILMASI, DEĞERLENDİRİLMESİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
Altıntaş H. B., Bilici S.
4. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, ss.321-329, (Tam Metin Bildiri)
2020
20205. BESLENME EĞİTİMİNDE DAVRANIŞ MODELLERİ VE TEORİLERİ
Altıntaş H. B., Bilici S.
4. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2020, ss.313-320, (Tam Metin Bildiri)
2018
20186. KAHVERENGİ YAĞ DOKUSUNUN ENERJİ HARCAMASI ÜZERİNE ETKİSİ NEDİR?
DENİZ GÜNEŞ B., TEK N., AKBULUT G., ALTINTAŞ H. B.
Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, 26 - 28 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
2017
20177. Apelin and nutrient intake relation
ALTINTAŞ H. B., TEK N.
World congress on Nutrition and Obesity Prevention Source Bercelone Spain, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
2017
20178. Evaluation of the nutritional status of studens who are attending in nutrition- friendly school (NFS) and non nutrition friendly school
ALTINTAŞ H. B., TEK N.
World congress on Nutrition and Obesity Prevention Source Bercelone Spain, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
2017
20179. ASSESSMENT OF THE “HALAL FOOD” AWARENESS OF YOUNG ADULT INDIVIDUALS
ALTINTAŞ H. B., DENİZ B., TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
2017
201710. RECOMMENDATIONS ON THE BEHAVIOR EATING OF THE ISLAMIC PROPHET HZ. MUHAMMED (S.A.V)
ALTINTAŞ H. B., DENİZ B., TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
2017
201711. THE PRINCIPLES OF NUTRITION IN THE VERSE OF THE QURAN-I KERİM VIEW AND SCIENTIFIC LITERATURE
ALTINTAŞ H. B., DENİZ B., TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
2017
201712. IMPORTANCE OF EGGS IN HUMAN NUTRITION
DENİZ B., ALTINTAŞ H. B., TEK N.
IV. INTERNATIONAL HALAL AND HEALTHY CONGRESS – IHHFC 2017 (NOVEMBER 3-5, ANKARA), 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
2017
201713. Sağlık Yüksekokulu Öğrencilerinin Yeme Tutumlarının Değerlendirilmesi
KARAHAN YILMAZ S., ESKİCİ G., ALTINTAŞ H. B., YALÇIN E.
Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, 5 - 07 Ekim 2017, ss.73, (Özet Bildiri)
2017
201714. TÜRKİYE’DE VE DÜNYA’DA OKUL BESLENME PROGRAMLARI
ALTINTAŞ H. B., TEK N.
ı. uluslararsı sağlık bilimleri kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
2017
201715. ÇOCUKLARDA YEME DAVRANIŞININ GELİŞTİRİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
ALTINTAŞ H. B., TEK N.
ı.uluslarası Sağlık Bilimleri Kongresi, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
2017
201716. Pseudo-cereals: buckwheat and quınoa
ALTINTAŞ H. B., SERİN Y., AKBULUT G., TEK N.
TABCON, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2022
20221. School Health Studies in Turkey and School Age Follow-Up Research At National Level
Altıntaş Başar H. B., Tek N.
Current Debates in Health Sciences, Assist. Prof. Bülent Işık,Assist. Prof. Fulya Köse,Assist. Prof. Serkan Küççüktürk, Editör, Duvar Publishing, İzmir, ss.441-453, 2022
2022
20222. Developing Healthy Nutritional Habits: Methods Used In Children
Altıntaş Başar H. B., Tek N.
Current Debates in Health Sciences, Assist. Prof. Bülent IŞIK Assist. Prof. Fulya KÖSE Assist. Prof. Serkan KÜÇÇÜKTÜRK, Editör, Duvar Publishing, İzmir, ss.183-193, 2022
2019
20193. Beslenme Eğitiminde Mobil/Web Tabanlı Teknolojiler ve Uzaktan Eğitim: Vücut Ağırlığı Denetimi Örneği
ŞANLIER N., ALTINTAŞ H. B.
Beslenme Eğitimi, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Doç. Dr. Yasemin Akdevelioğlu, Editör, Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik, Ankara, ss.157-166, 2019