Publications & Works

Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences

Organik ve Organik Olmayan Kahvelerin Kafein Miktarlarinin Belirlenmesi

2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi, Antalya, Turkey, 16 March 2023, vol.3, (Summary Text)

IŞINLAMANIN GIDA TEKNOLOJİSİNDE KULLANIMI

Uluslararası Bilim, Teknoloji ve Sosyal Bilimlerde Güncel Gelişmeler Sempozyumu, Ankara, Turkey, 20 - 22 December 2019, (Full Text)

ADÖLESANLARDA PSİKOSOSYAL ÇEVRENİN BESLENME DAVRANIŞINA ETKİSİ

Uluslararası Bilim, Teknoloji ve Sosyal Bilimlerde Güncel Gelişmeler Sempozyumu, Ankara, Turkey, 20 - 22 December 2019, (Full Text)

Relationship between dietary intake and anthropometric measurements in adult individuals

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, Spain, 16 - 18 November 2017, pp.122, (Summary Text)

Polycystic ovary syndrome, obesity and diet

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, Spain, 16 - 18 November 2017, pp.121, (Summary Text) Sustainable Development

Effetcf of probiotics on mental health

Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 May 2017, (Summary Text) Sustainable Development

Yeşil Kahve Biyoaktif Bileşenlerinin Obeziteye Etkisi

Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 May 2017, (Summary Text)
Books

Besinler

in: Fonksiyonel Beslenmeye Diyetetik Bakış, Akbulut Gamze, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, pp.169-288, 2023

Besin Bileşenleri

in: Fonksiyonel Beslenmeye Diyetetik Bakış, Akbulut Gamze, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, pp.73-168, 2023

Fonksiyonel Besinlerde İnovatif Teknolojiler

in: Fonksiyonel Beslenmeye Diyetetik Bakış, Akbulut Gamze, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, pp.305-320, 2023
Metrics

Publication

25

Citation (WoS)

18

H-Index (WoS)

2

Citation (Scopus)

38

H-Index (Scopus)

3

Citation (Scholar)

56

H-Index (Scholar)

3

Citation (Sobiad)

2

H-Index (Sobiad)

1

Project

1

Open Access

3
UN Sustainable Development Goals