Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

IŞINLAMANIN GIDA TEKNOLOJİSİNDE KULLANIMI

Uluslararası Bilim, Teknoloji ve Sosyal Bilimlerde Güncel Gelişmeler Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019

ADÖLESANLARDA PSİKOSOSYAL ÇEVRENİN BESLENME DAVRANIŞINA ETKİSİ

Uluslararası Bilim, Teknoloji ve Sosyal Bilimlerde Güncel Gelişmeler Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019

Relationship between dietary intake and anthropometric measurements in adult individuals

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 16 - 18 Kasım 2017, ss.122

Polycystic ovary syndrome, obesity and diet

World Congress on Nutrition and Obesity Prevention Source, Barcelona, İspanya, 16 - 18 Kasım 2017, ss.121 Sürdürülebilir Kalkınma

Effetcf of probiotics on mental health

Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 Mayıs 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Yeşil Kahve Biyoaktif Bileşenlerinin Obeziteye Etkisi

Uluslararası Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, 10 - 12 Mayıs 2017

Kitap & Kitap Bölümleri

Besinler

Fonksiyonel Beslenmeye Diyetetik Bakış, Akbulut Gamze, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.169-288, 2023

Besin Bileşenleri

Fonksiyonel Beslenmeye Diyetetik Bakış, Akbulut Gamze, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.73-168, 2023

Fonksiyonel Besinlerde İnovatif Teknolojiler

Fonksiyonel Beslenmeye Diyetetik Bakış, Akbulut Gamze, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.305-320, 2023

Metrikler

Yayın

25

Atıf (WoS)

28

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

34

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

55

H-İndeks (Scholar)

3

Proje

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları